Blachy do pieczenia

Posiadamy szeroki wybór blach do pieczenia różnego rodzaju wyrobów cukierniczych i piekarniczych np. tortów, ciast, ciasteczek, muffinek, tart, pizzy i pieczywa. Wykonane m.in. ze stali nierdzewnej, aluminium, silikonu, gwarantują równomierne nagrzewanie i pieczenie wyrobów. Oferujemy także blachy i formy do wypieków z powłoką teflonową, która zapobiega przywieraniu oraz przypalaniu wyrobów. W naszej hurtowni możesz kupić blachy prostokątne, kwadratowe i okrągłe w różnych rozmiarach np. 400x600mm czy w standardzie GN (Gastro Norm), które zmieszczą się m.in. w piekarniku, piecu konwekcyjno-parowym oraz konwekcyjnym. Idealne zarówno do użytku w profesjonalnej cukierni i piekarni, jak i w domowym zaciszu.

Foremki aluminiowe do pieczenia jednorazowe

Szukasz jednorazowych, aluminiowych foremek do pieczenia? Sprawdź nasz asortyment foremek do muffinek, babeczek i tartaletek. Są one nie tylko świetne pod względem jakości, ale także wygodne w użyciu. W naszej ofercie znajdziesz foremki o różnym kształcie oraz rozmiarze. Używając jednorazowych foremek nie musisz się martwić ich czyszczeniem, bowiem po pieczeniu możesz je po prostu wyrzucić. Jest to doskonałe rozwiązanie szczególnie dla osób, które przygotowują różne rodzaje ciasteczek w dużych ilościach i nie chcą się martwić o ich mycie między różnymi partiami ciasta. Ten rodzaj foremek często jest również wykorzystywany przez firmy cateringowe.

Metalowe foremki do pieczenia

Metalowe foremki do pieczenia wielokrotnego użytku są niezastąpione w każdej kuchni. Mogą być wykorzystywane do wypieku różnego rodzaju ciast, babeczek, muffinek, chleba, tortów czy tarty. Wykonane ze stali nierdzewnej bądź silikonu, zapewniają równomierne rozprowadzanie ciepła, co przekłada się na doskonałe rezultaty w pieczeniu. Są łatwe w czyszczeniu, ale jednocześnie wytrzymałe na wysokie temperatury, zarysowania i inne uszkodzenia mechaniczne, dzięki czemu możesz ich używać wielokrotnie. Inwestując w nasze metalowe foremki dostępne w różnych kształtach np. prostokątne, okrągłe, kwadratowe, w kształcie serca bądź stożka, masz pewność, że Twoje wypieki będą perfekcyjnie uformowane. Do pieczenia chleba polecamy natomiast wiklinowe koszyki do rozrostu.